Què és el Feng Shui?

La ciència mil·lenària del Feng Shui es practicava a l’antiga Xina per a ubicar de manera harmònica i correcta pobles, centres funeraris i també, els palaus de l’Emperador. Amb l’ajuda del Feng Shui, els diferents emperadors van governar amb èxit.
El Feng Shui estudia el cel (astrologia) i la terra (geologia), entre d’altres disciplines, que ens ajuden a determinar l’energia (chi) d’un lloc en concret, per poder ubicar-nos harmònicament en aquest món i, així, viure en pau i comunió amb el planeta.
De la fusió del Ying i el Yang, el I Ching i el Tao neix el Feng Shui.
Actualment, aquesta ciència és utilitzada per totes les grans empreses, multinacionals i bancs de tot Àsia, per a garantir el seu èxit. No hi ha cap empresa que no comenci un nou projecte sense tenir en compte el Feng Shui del lloc, local o, fins i tot, el disseny interior. Així doncs, el Feng Shui s’ha estès per Amèrica fins a tal punt que tota les empreses de prestigi inclouen un consultor Feng Shui a la seva plantilla.
Per a poder fer-nos una idea de què és tenir una casa amb bon Feng Shui, o no, posarem un exemple:
Imaginem que hem d’entrar en una casa fosca, amb olor a humitat, on no corre l’aire i, a més a més, on hem d’esquivar tot d’objectes per a poder entrar. Quina sensació ens provoca? I si és tot al contrari, una casa il·luminada on l’aire fresc corre amb una olor agradable, on la casa ens guia plàcidament a cada habitació sense trobar cap obstacle i on cada vista és agradable per als nostres ulls?
Així doncs, el Feng Shui ens ajuda minuciosament, i fins a l’últim detall, a fer que casa nostra sigui el cel a la terra. Fins i tot, és possible determinar la nostra sort en diferents àrees de la vida, segons tinguem la disposició o distribució de casa nostra..